Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmografie Keanu Reevese

8. 2. 2007

Obrazek

2011 Cowboy Bebop

2009 Henri's Crime
2008 Den kdy se zastavila Země

2008 Street kings
2006 Temný obraz
2005 Constantine - John Constantine
2005 Thumbsucker - Dr. Perry Lyman
2003 Lepší pozdě nežli později /Something's Gotta Give/ - Julian Mercer
2003 Matrix Revolutions /The Matrix Revolutions/ - Thomas A. Anderson/Neo
2003 Kid's Story (hlas) - Neo
2003 Enter the Matrix (počítačová hra) - Neo
2003 Matrix Reloaded /The Matrix Reloaded/ - Thomas A. Anderson/Neo
2003 The Animatrix (video, hlas) - Neo (segment "Kid's Story")
2003 Mayor of Sunset Strip - sám sebe
2001 E! Rank: 25 Toughest Stars - sám sebe
2001 The Matrix Revisited (video) - sám sebe/Neo
2001 Tvrdá hra /Hard Ball/ - Conor O'Neill
2001 Listopadová romance /Sweet November/ - Nelson Moss
2000 Téměř dokonalý zločin /The Gift/ - Donnie Barksdale
2000 Sleduje tě vrah /The Watcher/ - David Allen Griffin
2000 Náhradníci /The Replacements/ - Shane Falco
1999 Matrix /The Matrix/ - Thomas A. Anderson/Neo
1999 Action (TV seriál) - sama sebe v epizodě:"Pilot"
1998 Me and Will - Dogstar/sám sebe
1997 Ďáblův advokát /The Devil's Advocate/ - Kevin Lomax
1997 The Last Time I Committed Suicide - Harry
1996 Líbánky bez ženicha /Feeling Minnesota/ - Jjaks Clayton
1996 Řetězová reakce /Chain Reaction/ - Eddie Kasalivich
1995 1995 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
1995 Children Remember the Holocaust (TV) - host
1995 Procházka v oblacích /A Walk in the Clouds/ - Paul Sutton
1995 Johnny Mnemonic /Johnny Mnemonic/ - Johnny Mnemonic
1994 The Making of 'Speed' (TV) - sám sebe
1994 Nebezpečná rychlost I /Speed/ - policistka Jack Traven
1993 1993 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
1993 Malý Buddha /Little Buddha/ - Siddhartha
1993 Even Cowgirls Get the Blues - Julian Gitche
1993 Freaked - Ortiz
1993 Much Ado About Nothing - Don John
1992 1992 MTV Movie Awards (TV) - moderátor
1992 Dracula /Dracula/ - Jonathan Harker
1991 Captivated '92: The Video Collection (video) - Jim
1991 Providence - Eric
1991 My Own Private Idaho - Scott Favor
1991 Bill & Ted's Bogus Journey - Ted Logan/Evil Ted
1991 Bod zlomu /Point Break/ - F.B.I. speciální agent Johnny Utah
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (hlas) - Ted Logan
1990 Tune in Tomorrow... - Martin Loader
1990 Miluji tě k smrti /I Love You to Death/ - Marlon James
1989 Life Under Water (TV) - Kip
1989 Rodičovství /Parenthood/ - Tod Hawkes
1989 Bill & Ted's Excellent Adventure - Ted Logan
1988 Nebezpečné známosti /Dangerous Liaisons/ - Chevalier Danceny
1988 Princ z Pensylvánie /The Prince of Pennsylvania/ - Rupert Marshetta
1988 Permanent Record - Chris Townsend
1988 The Night Before - Winston Connelly
1987 The Tracey Ullman Show (TV show) - Jesse Walker v epizodě:"segment: Two
Lost Souls"
1987 Trying Times (TV seriál) - Joey v epizodě:"Moving Day"
1986 Brotherhood of Justice (TV) - Derek
1986 Flying - Tommy
1986 Babes in Toyland (TV) - Jack/Jack-be-Nimble
1986 Under the Influence (TV) - Eddie Talbot
1986 River's Edge - Matt
1986 Young Again (TV) - Michael Riley
1986 Odplata /Act of Vengeance/ (TV) - Buddy Martin
1986 Youngblood - Heaver
1985 Letting Go (TV) - klient
1985 One Step Away
1985 Night Heat (TV seriál)
1982 Going Great - spoluhost
1979 Hanging In (TV seriál)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dům u jezera

(maybe.alive, 11. 9. 2010 23:34)

Tak ti tu chybí Dům u jezera

Den, kdy se zastavila Země

(Mayumi - admin, 6. 9. 2009 18:17)

Už ne ;-)

Den, kdy se zastavila Země

(Kaja, 18. 12. 2008 18:19)

Chybí ti tady Den, kdy se zastavila Země :)